Programma 22 juni 2024

De hele dag (ochtend en middag) staat in het teken van ontmoeting, elkaar inspireren en het (samen) zingen. Tijdens een gezamenlijke workshop wordt een lied ingestudeerd. Uiteraard zingen we dit ook samen aan het eind van de dag. Alle deelnemende groepen zullen tussen de 15 en 20 minuten optreden.  De dag is zo ingedeeld dat je de mogelijkheid hebt om naar alle groepen te luisteren. Volop inspiratie dus!

 

Definitieve informatie over de optredens volgt als het aantal aanmeldingen bekend is.

 

De workshop wordt verzorgd door Juliëtte Dumoré, een bekende zangcoach en koordirigent. De workshop is voor alle koren én publiek. Wilt u liever alleen luisteren, kan dat natuurlijk ook!

 

De Witte Roos-prijs

Toekenning van de witte roos-prijs is voor de beste uitvoering van het Nederlandstalige lied. Dat mag een originele tekst zijn, maar ook een vertaling in het Nederlands. Het koor brengt het lied op het festival ten gehore. De prijs, ter waarde van 300 euro, is te besteden aan een workshop naar keuze.

 

Na jullie inschrijving ontvangen jullie een formulier waarop jullie aan kunnen geven of je mee wilt dingen voor deze prijs.

 

Geef je feedback

Bij BALK festival Oost draait het om ontmoeting en leren van elkaar. Niks zo waardevol als feedback van andere zangers en enthousiast publiek! Daarom krijgt iedereen in de zaal de kans om via een online tool op elkaar te reageren. Alle tips en suggesties van medezangers worden verwerkt in een rapport dat na het festival wordt toegestuurd. Er is dus geen jury aanwezig.